UA-206492619-1
top of page

Bli med da!

Lystgården er resultatet av frivillige, samarbeidspartnere, og ikke minst deltagere, og vi ønsker og trenger alltid  flere.

De frivilliges innsats er Lystgårdens superpower! Gjennom dine bidrag medvirker du til miljøvennlig og bærekraftig utvikling av Bergen. Mulighetene for hva du kan bidra med er mange, og graden av forpliktelse er helt opp til deg! Ved å være frivillig får du gode opplevelser i et større fellesskap, arbeidserfaring og  kompetansebygging, om ønskelig attest til CV-en, og du har selvfølgelig frihet til å velge hva du vil engasjere deg i. 

 

Om du vil støtte Lystgården gjennom frivillighet, økonomisk eller begge deler, betyr alle bidrag mye for oss.

48637811721_9f22b4bc44_5k.jpg
Jord
Poteter og dyrking_LKT.tif

Lystgårdshagen er en åpen fellesskapshage som stelles og utvikles av vårt eget hagelag. Det blir arrangert dugnader gjennom året der vi jobber sammen 2-3 timer, og alltid med tid til kaffepause og en prat. Dette er et sosialt arbeidsfellesskap der du er velkommen enten du har grønne fingre eller ei. (Vi trenger flere hender) Er dette noe du og dine hender kunne tenke seg, så er det alltid behov for og plass til flere. Interessert? Kontakt Hege Handeland: 470 28 994.

Bord
Lystgårdshagen_kafe_frivillige_FotoHann

Kulturvertene jobber på våre arrangementer og får betalt i form av gratis inngangsbillett – samt gode menneskemøter, læring og glede. Oppgavene kan være alt fra rigging, servering, betjening av baren, oppvask og rydding til mingling med gjestene med fokus på å se den enkelte og inkludere. Som regel er du kulturvert sammen med 1-2 andre og det er lagt opp til at dere skal kunne være en del av og også selv oppleve selve arrangementet. Hvor ofte du er med er opp til deg!

Huset
IMG_1229.JPG

Lystgården er et gammelt hus og en stor eiendom. Det er ofte noe som må fikses, repareres, flikkes og males. Har du bil kan vi trenge deg til henting og levering. Du kan enten være med på organiserte dugnader eller komme innom å jobbe når det passer for deg. Du skal ikke se bort fra at det dukker opp en kaffekopp også om du stikker innom. Hos oss er det bruk for og plass til deg.

Mulighetene er mange 

Enten du vil bidra på arrangementer, liker å fikse og er handy, vil koke kaffe til dugnad, liker å stelle i hagen, vil være sjåfør eller har andre styrker - Vi trenger alle! 

48169223801_037abef372_c.jpg
_DSC6539.jpg

Har du en god idé?
En samtale eller et måltid å dele?

Et arrangement, men mangler lokale?

Har du kunnskap å dele med andre?

"Det som gir meg mest ved å være med som frivillig i Lystgården er alle de flotte folkene jeg har blitt kjent med, og å få være med på å gjøre noe meningsfylt. Rett og slett gøy på Landås"

Lisbeth Trefall

48670119451_7443a2d080_o.jpg
48670281647_b5a58611d0_4k.jpg
Foto: HanneCathrineOlsen49199995437_d19c

For å sikre framtidig drift, og en åpen Lystgård for alle, trengs støtte på mange måter og nivå. Bidra gjerne økonomisk!

bottom of page