Ja, bli med!

Vi er avhengige av frivillige, samarbeidspartnere og ikke minst deltagere.

Alle de frivilliges innsats er Lystgårdens “superpower”. Mye av det som skjer er avhengig av dugnadsarbeid og vi trenger alltid folk. Du er velkommen med enten du er god til å fikse og er handy, vil koke kaffe til dugnad, liker å stelle i hagen, kan tenke deg å være praktisk medhjelper på arrangementer, kjøre søppel osv. Målet er å være så mange at det ikke blir slitasje på den enkelte. Det er fullt mulig å registrere deg som frivillig og si nei takk når det ikke passer.  

Hagelaget

Lystgårdshagen er en åpen fellesskapshage som stelles og utvikles av vårt eget hagelag. Det blir arrangert dugnader gjennom året der vi jobber sammen 2-3 timer, og alltid med tid til kaffepause og en prat. Dette er et sosialt arbeidsfellesskap der du er velkommen enten du har grønne fingre eller ei. Vi trenger flere hender! Velkommen.

Fixit

Lystgården er et gammelt hus og en stor eiendom. Det er ofte noe som må fikses, repareres, flikkes og males. Har du bil kan vi trenge deg til henting og levering. Du kan enten være med på organiserte dugnader eller komme innom å jobbe når det passer for deg. Kanskje blir det en kaffekopp også? Velkommen.

Kulturvert

Kulturvertene jobber på våre arrangementer mot en gratis inngangsbillett – og mye glede.

Oppgavene er rigging, servering, stå i baren, oppvask og rydding osv. Som regel er du kulturvert sammen med 1-2 andre og dere kan vanligvis oppleve selve arrangementet. Hvor ofte du er med er opp til deg. 

Hvordan?

Har du en god idé?

Vil du arrangere en konsert?

En samtale eller et måltid å dele?

Et arrangement, men mangler lokale?

Har du kunnskap å dele med andre?  

"Det som gir meg mest ved å være med som frivillig i Lystgården er alle de flotte folkene jeg har blitt kjent med, og å få være med på å gjøre noe meningsfylt. Rett og slett gøy på Landås"

Lisbeth Trefall

48670281647_b5a58611d0_4k.jpg

Lystgården trenger alltid økonomiske muskler, og vi er takknemlig for støtte i alle former. Ved å bli med i Lystlaget bidrar du økonomisk til at Lystgården skal være åpent for alle. 

Av og til sender vi et nyhetsbrev...

Vi er flere som jobber i Lystgården på dagtid, ta kontakt eller kom gjerne innom for en prat. Lystgården er alltid åpen under arrangementer.

 

Lystgården takknemlig for årets økonomiske muskler:
Sparebanken Vest, Bergen kommune, Hordaland Fylkeskommune, Fylkesmannen i Vestland.

Kanonhaugen 39, 5097 Bergen

lystgarden@barekraftigeliv.no

+47 950 61277 (daglig leder)

© 2021 Lystgården. Personvern og vilkår.

  • Facebook
  • Instagram
Lystgården Logo