Historiske lokaler til selskap og konferanser

Ønsker du å leie Lystgården til ditt arrangement?

I Lystgården finner du et unikt selskaps- og møtelokale. Du kan leie Lystgården til private arrangementer som jubileum, barnedåp, konfirmasjon eller lignende. Vi leier også ut til representasjon og møter, både for næringsliv og andre aktører som ønsker grønne og historiske rammer rundt arrangementet sitt. Huset har et aktivt ønske å om å bidra til viktige samtaler rundt samfunnsutvikling, kultur og det grønne skiftet.

 

Lystgården er fredet og derfor krever huset bruk med kjærlighet og omtanke. I tillegg ligger det midt i et nabolag med folk som lever sine hverdagsliv rundt huset og hagen, og dette må våre gjester ta hensyn til. Er du på jakt etter et partylokale er derfor ikke Lystgården rette omgivelser. Av samme grunn må selskaper i Lystgården avsluttes kl 23 og vi oppfordrer dere heller til å starte feiringen tidligere på ettermiddag.

 

Vi kan dekke til ca 38-40 personer i den største stuen med vanlige stoler. Med langbord og benker (uten rygg) kan det være 60 personer. For øvrig er det småstuer rundt denne stuen med salonger og en spisestue som egner seg til buffetbord. Kjøkken er et enkelt kjøkken som i et vanlig hjem, men med  hurtigoppvaskmaskin osv.

40668152_245066406141518_296762808862559

Av og til sender vi et nyhetsbrev...

© 2021 Lystgården. Personvern og vilkår.

Vi er flere som jobber i Lystgården på dagtid, ta kontakt eller kom gjerne innom for en prat. Lystgården er alltid åpen under arrangementer.

 

Vi er takknemlig for årets økonomiske muskler:
Sparebanken Vest, Bergen kommune, Hordaland Fylkeskommune, Fylkesmannen i Vestland.

Kanonhaugen 39, 5097 Bergen

lystgarden@barekraftigeliv.no

+47 950 61277 (daglig leder)

  • Facebook
  • Instagram