Mat- og dyrkekurs

Bybonden holder mat- og dyrkekurs √•ret rundt. H√łysesongen er p√•¬†v√•ren, men vi har kurs √•ret rundt. Innen dyrking har vi kurs med ulike niv√•er og felt, fra Bybondens dyrkeskole til kj√łkkenhage og beredskap, h√łner i hagen og slakt av h√łns, beskj√¶ring og kompost. Matkursene tar prim√¶rt for seg planter og r√•varer vi har tilgjengelig lokalt, med et fokus p√•¬†plantebasert kost og hvordan man kan f√• mest mulig ut av maten. Vi l√¶rer for eksempel om fermentering, surdeigsbaking, norsk plantekost, forskjellige konserveringsmetoder og hvordan unng√• matsvinn. Kursene foreg√•r b√•de p√• Lystg√•rden og ute i bydelene, hos ulike lag, bedrifter og organisasjoner. Kunnskapsdeling og inspirasjon er viktig for oss.

Fokus

Jord, bord og ord

Mål

Dyrk og spis mer lokalt!

Aktuelt
No items found.