UA-206492619-1
 

Historiske lokaler til selskap og konferanser

Ønsker du å leie Lystgården til ditt arrangement?

I Lystgården finner du et unikt selskaps- og møtelokale. Du kan leie Lystgården til private arrangementer som jubileum, barnedåp, konfirmasjon eller lignende. Vi leier også ut til representasjon og møter, både for næringsliv og andre aktører som ønsker grønne og historiske rammer rundt arrangementet sitt. Huset har et aktivt ønske å om å bidra til viktige samtaler rundt samfunnsutvikling, kultur og det grønne skiftet.

 

Lystgården er fredet og derfor krever huset bruk med kjærlighet og omtanke. I tillegg ligger det midt i et nabolag med folk som lever sine hverdagsliv rundt huset og hagen, og dette må våre gjester ta hensyn til. Er du på jakt etter et partylokale er derfor ikke Lystgården rette omgivelser. Av samme grunn må selskaper i Lystgården avsluttes kl 23 og vi oppfordrer dere heller til å starte feiringen tidligere på ettermiddag.

 

Vi kan dekke til ca 38-40 personer i den største stuen med vanlige stoler. Med langbord og benker (uten rygg) kan det være 60 personer. For øvrig er det småstuer rundt denne stuen med salonger og en spisestue som egner seg til buffetbord. Kjøkken er et enkelt kjøkken som i et vanlig hjem, men med  hurtigoppvaskmaskin osv.Du vil få tildelt en utleievert som hjelper med visning av lokaler og svarer på praktiske spørsmål.

40668152_245066406141518_296762808862559
97653928-6F0C-4033-87C8-8AE9677C910E.JPG
"Ypper stiller store krav til både lokaler, utleier og til oss selv for å kunne tilby arrangementer av meget høy kvalitet. Vi har 20 års erfaring fra restaurant- og servicebransjen og er derfor bevisste til hva som kreves av utstyr, dekketøy og lokaler. Vi har holdt flere arrangement på Lystgården, og kommer stadig tilbake fordi det er et fantastisk lokale, både inne og ute. Servicen, gjestfriheten og imøtekommenheten til Liv Karin er kjempegod, noe som bidrar til at arrangementet ikke bare blir vellykket, men også en stor fornøyelse, både for vertskapet og for våre gjester".

Ypper.no

  • Facebook
  • Instagram