Lokalmat-torsdag

Torsdagsmarkedet arrangeres hver uke unntatt i skoleferiene. En lokal, avslappet ettermiddagshandel og minikaf√©, hvor Bakstehuset fra Ask p√• plass med bakstebilen sin og den frivillige baristaklubben lager deilig baristakaffe inne i stuene. Etter sesong er det andre produsenter av sopp, honning, gr√łnnsaker, blomster og annet lokalt som kommer til g√•rdsplassen for √• selge sine varer. Mange finner veien til handel og hygge hver uke. Lystg√•rden og Bybonden vil v√¶re p√• lag med den den lokale bonden, matprodusenten og kokken. Her har vi en m√łteplass med god stemning, fyr i peisen og tid til √• prate med folk. Med fokus p√• kortreist mat vil vi bidra til √• korte ned avstanden mellom forbruker og bonde. Bybonden mener at et kosthold som ligger n√¶rmere det vi selv kan produsere er viktig, og oppfordrer folk til √• ‚Äėspise ekte mat og vite hvor maten de spiser kommer fra‚Äô.

Fokus

Jord, bord og ord

Mål

Spis mer lokalt!

Aktuelt
No items found.